OPĆI UVJETI PLAĆANJA PUTEM INTERNETA

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za uplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnim enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.


UVJETI UPLATE NA KARTICU DUBRAVICA CLUBA

Ovim uvjetima se utvrđuje postupak uplate na karticu Dubravica cluba ( u daljnjem tekstu Kartica). Nositelji/Korisnici Dubravica cluba imaju mogućnost na svoju Karticu uplatiti slijedeće novčane iznose:

iznos uplate
15 € (113,02 HRK)
30 € (226,04 HRK)
40 € (301,38 HRK)
70 € (527,42 HRK)
150 € (1.130,18 HRK)
300 € (2.260,35 HRK)

Uplata

Uplata se vrši na način da se Nositelj/Korisnik sa svojim korisničkim podacima logira putem mobilne aplikacije te odabire iznos uplate koji želi uplatiti na Karticu. Iznos se odabire pritiskom na ikonu sa željenim iznosom te se smatra naručenim u trenutku kada Nositelj/Korisnik odabere te potvrdi način plaćanja.

Svi iznosi dvojno su iskazani u eurima (€) i kunama (HRK) s PDV-om.

Plaćanje

Uplata se ostvaruje online plaćanjem jednom od bankovnih kartica: Visa, Mastercard ili Maestro.

Prebacivanje uplate na karticu Dubravica cluba

Uplaćeni iznos vidljiv je na Kartici u idućih nekoliko sati nakon potvrde o uplati.

Na e-mail korisnika prvo stiže potvrda o transkaciji od WebPay servisa gdje potvrđeno da je uplata predautorizirana.

Nakon autorizacije uplate na e-mail adresu Nositelja/Korisnika stiže račun za izvršenu uplatu.

Ukoliko Nositelj/Korisnik ne primi uplatu na Karticu ili ne primi račun za ostvarenu uplatu ima pravo o tome obavijestiti Pekaru Dubravica kako bi se poduzele radnje izvršenja uplate ili slanja računa.

Pekara Dubravica d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Reklamacije i povrat sredstava

Nositelj/Korisnik je dužan prije konačne potvrde uplate, provjeriti podatke o željenom iznosu uplate jer naknadne reklamacije ili zahtjevi za povratom sredstava neće biti uvažene.Kontakt

Tel: 01 3340 480
Besplatni info telefon: 0800 606 605
Fax: 01 33 999 33
E-mail: info@pekara-dubravica.hr

Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više pročitajte ovdje.

U redu