OPĆI UVJETI PLAĆANJA PUTEM INTERNETA

SIGURNOST PLAĆANJA BANKOVNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za uplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnim enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.


UVJETI UPLATE NA KARTICU DUBRAVICA CLUB-a

Ovim uvjetima se utvrđuje postupak uplate na karticu DUBRAVICA CLUB-a (u daljnjem tekstu: Kartica). Nositelji/Korisnici DUBRAVICA CLUB-a imaju mogućnost na svoju Karticu uplatiti novčane iznose od 100, 200, 500, 1000 i 2000 kn.

Uplata se vrši na način da se Nositelj/Korisnik sa svojim korisničkim podacima logira na svoj Korisnički račun putem web stranice ili mobilne aplikacije te odabire iznos uplate koji želi uplatiti na Karticu. Iznos se odabire pritiskom na ikonu sa željenim iznosom te se smatra naručenim u trenutku kada Nositelj/Korisnik odabere te potvrdi način plaćanja.

Svi iznosi izraženi su u hrvatskoj nacionalnoj valuti hrvatska kuna (HRK) s PDV-om.

Plaćanje

Uplata se ostvaruje online plaćanjem jednom od bankovnih kartica: Maestro, Mastercard ili Visa.

Prebacivanje uplate na karticu DUBRAVICA CLUB-a

Uplaćeni iznos vidljiv je na Kartici u idućih nekoliko sati nakon potvrde o uplati. Na e-mail Nositelja/Korisnika prvo stiže potvrda o transakciji od WebPay servisa gdje potvrđeno da je uplata predautorizirana.

Nakon autorizacije uplate na e-mail adresu Nositelja/Korisnika stiže račun za izvršenu uplatu.

Pekara Dubravica d.o.o. ne pohranjuje brojeve bankovnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Reklamacije

Nositelj/Korisnik je dužan prije konačne potvrde uplate, provjeriti podatke o željenom iznosu uplate jer naknadne reklamacije ili zahtjevi za povratom sredstava neće biti uvažene. Ukoliko Nositelj/Korisnik ne primi izvršenu uplatu na Karticu ili ne primi račun za izvršenu uplatu može o tome obavijestiti Pekaru Dubravica putem e-maila upućenog na adresu: dubravica.club@pekara-dubravica.hr ili pozivom na besplatni broj telefona 0800 606 605, kako bi se poduzele radnje izvršenja uplate ili slanja računa.Kontakt

Tel: 01 3340 480
Besplatni info telefon: 0800 606 605
Fax: 01 33 999 33
E-mail: info@pekara-dubravica.hr

Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više pročitajte ovdje.

U redu